Welkom bij de families van Spijk, Harloff, Drop, de Hoog!

spijkharloff45U zult ontdekken dat onze voorouders allerlei achtergronden hebben, maar dat die vooral te maken hebben met zee- en visserijvaart en het boerenleven. Ook al is de stad Vlaardingen onze bakermat; onze verdere voorouders komen van Spanje tot Rusland en alles wat daartussen ligt.

Nog verder terug gekeken komen we volgens het DNA onderzoek (National Geographic) via de mannenlijn van van Spijk in Kenia terecht ook al praat je dan over minstens 60.000 jaar geleden. Ook in de vrouwenlijn vanaf moeder Cornelia Harloff kom je in de omgeving van Kenia terecht. Zie DNA onderzoek.

Onder de gele knop vindt de uitgebreide kwartierstaat.
Ook kunt u met het mij bekende nageslacht van vier families ook kennismaken vanaf de stamvader. Mogelijk kunnen we dat later uitbreiden tot complete reeks met alle nazaten, maar dan heb ik uw hulp nodig! Maar als u aanvullingen hebt van uzelf met een duidelijk aanknopingspunt, zal ik uw familie graag toevoegen! Het aantal nazaten van de oudste stamvader Aem van der Spijck gaat langzamerhand naar 6000 leden: kom erbij!

Voorouders:

(vanaf de auteur Coos van Spijk)

Nakomelingen vanaf de oudst bekende voorouder:


strand35

Ook onderzocht familie Brobbel(aer)

Ook voor de familie Don,

Facebookvoor de actieve kant van de website

De complete index (eenvoudigst zoeken) kunt u bekijken op Genealogieonline.nl

Mail mij voor uw aanvullingen, correcties en natuurlijk al je vragen!

logger