<< familie website

>> getuigenissen

>> gedichten

Coos_3jaar

Welkom bij mijn persoonlijke bedenksels en getuigenissen!

 

Zoals eerder gemeld ben ik Coos van Spijk en kunt u door mijn naam aan te klikken meer over mij te weten komen. Niet dat ik belangrijk ben, maar omdat ik in de loop der tijd nogal wat opgeschreven heb en coos11_genomen_door_Catoaangemoedigd ben om daar iets van bekend te maken.

De gedichten zijn vaak heel persoonlijk en die schreef ik vaak in situaties van zorg en dus stress. De getuigenissen zijn daarentegen geschreven uit mijn persoonlijke relatie met God en ik geloof en vertrouw op zijn enorme liefde. Ik weet dat Hij nog steeds wonderen doet, ook al zijn ze mogelijk niet altijd zichtbaar of omdat we ze kunnen of willen zien. Het schrijven daarvan geeft mij rust en verdieping!

Ik geloof dat Hij ze nog steeds zichtbaar doet: onze gebeden worden vaak verhoord en we schrijven ze dan aan "toeval" toe en we realiseren dan niet eens dat het gebed verhoord is. Er worden nog steeds zieken genezen, direct! Helaas ben ik er niet persoonlijk getuige van geweest, maar anderen die ik vertrouw, wel.

Ik geloof dat het geloof levendig moet zijn en we altijd op zoek moeten zijn, zeg maar ons open stellen voor de Heilige Geest want deze Geest brengt ons dichter bij God. Want we behoeven niet echt te zoeken want God is niet hoog in de hemel, maar door de Geest dicht bij ons en zelfs in ons!

Uit mijn persoonlijke ervaring weet ik dat God persoonlijk met ons persoonlijk bezig is: als ik echt bad met heel mijn hart, ben ik verhoord!

Mijn gedichten kwamen vaak tot stand in nood en mocht het erg op een ander gedicht lijken, is dat puur toeval want ik lees nauwelijks gedichten van anderen omdat ik ze vaak niet begrijp. Mijn gedichten kwamen recht uit mijn hart en streven geen enkel ander doel na dan me te uiten, niet om hoogverheven kunst te schrijven. Mocht iemand dat wel vinden is dat ook toeval, haha. Het schrijven daarvan, hielp mij wel - misschien anderen ook om het te lezen.

Contact:

Als er iemand op wat dan ook wil reageren met goede bedoelingen, ben je van harte welkom! Ook voor aanvullingen en eigen gedachten!

Copyrights
Het is vanzelfsprekend dat niets uit deze website gekopieerd mag worden voor commerciële doeleinden zonder toestemming van de schrijver.