weeshuis  
reik een hand naar achtergestelde kinderen

Geef deze kinderen een kans!
WIJ hebben wel keuze!

line decor
    
line decor
   
 
Wat is Mothers' Mercy Home

Dit tehuis is opgericht als een project van de Mothers' Union in de regio van Mount Kenia Zuid. Het doel van het projects is het voorzien van de basis behoefte van voedsel, onderdak en onderwijs voor achtergestelde (arme) kinderen - de meesten zijn wezen. Mothers'Mercy Home is een tehuis op het fundament van de liefde van Christus.

 
Korte geschiedenis

Het tehuis opende de deuren op 9 mei 2001. Het werd opgericht door de Mothers'Union (vrouwenverening van de protestantse kerk) als reactie op de groeiende schreeuw voor hulp en tehuis voor het snel toenemende aantal zwervende wezen met AIDS terwijl deze ziekte zich verder verspreid. Het tehuis geeft ook onderdak aan kinderen in heel arme gezinnen waar niet in hun basisbehoefte voorzien kan worden.

 
MissieStatement

De missie is de volledige ontwikkeling van achtergestelde (arme) kinderen.

Doelen

stone


Management
Het tehuis wordt gerund door een commissie die benoemd wordt door de Mothers' Union (een organisatie van vrouwen in de Angicaanse kerk), de meeste leden zijn experts van de ontwikkeling van het jongere kind. Zij werken als vrijwilligers voor het tehuis, de kinderen en ter glorie van Christus. Het tehuis biedt onderdak aan zowel jongens als meisjes.

Locatie
Het tehuis is gesitueerd in Kianjogu aan de Red Hill Roadtussen Nairobi en Limuru, circa 17 kms van Kiambu en zo'n 25 km van Nairobi. Vanwege de hoogte van de locatie (ca. 2500 m) kan het in de winter's nachts erg koud zijn (juli - augustus).

Beroep op U!
Het tehuis is afhankelijk van weldoeners voor het onderhouden van de kinderen waarvan de meesten wezen zijn en de gehele organisatie. We willen een dringend beroep doen om een helpende hand te bieden aan deze behoeftige kinderen.

Er zijn verschillende maen om te helpen:
 

Wij steunen dit tehuis voor arme kinderen omdat het zeer toegewijd is en omdat het bij een kerk hoort ook de continuitiet gewaarborgd is,
Isabella en Coos

!!!! OOK UW HULP IS HARD NODIG !!!!!

Welke toekomst zouden
zij hebben zonder onze steun?!